ZOMERSPECIAL Know Thyself

ZOMERSPECIAL Know ThySelf

Training voor persoonlijke ontwikkeling en zelf-meesterschap om jouw beste leven te leven

Gun jezelf meer van jouw ware zelf. Merk je dat je in kringetje loopt en heb je er genoeg van? Ben je nieuwsgierig naar hoe je met eenvoudige universele wetmatigheden kunt begrijpen zodat je begrijpt waarom en hoe de dingen om ons heen zich manifesteren zoals ze doen? Wil je graag weten hoe je zonder burn-out en oververmoeidheid door alles om je heen je manoeuvreert? Wil je beter begrijpen hoe je andere gedachten kan denken, om zelf te ontdekken welke kracht dat heeft? In deze tijd van hoge snelheid, op allerlei gebieden en voorstekende technologie is het belangrijker dan ooit jezelf te kennen.

Gun je zelf een handleiding voor het mens-zijn, en pas het toe in jouw unieke leven.

  • Een binnenweg naar zelf-realisatie en bewuste manifestatie  – leer de tijdloze basiswetten van het universum door en door kennen!
  • In 4 dagen leg je de basis voor jezelf: wie & wat ben je echt? hoe en waarom werken universele wetten altijd? 
  • In 6 dagen begint de acceleratie: verschuif naar de veranderingen die je graag wilt!
  • Met de introductie van nieuwe perspectieven en tijdloze wetmatigheden, schrijfoefeningen, speelse oefeningen, zitmeditatie & affirmaties

In deze zomerspecial ga je in 4 of 6 dagen door het lesmateriaal heen van Pad van Creatie I & II. Stapsgewijs, praktisch en speels!

Maak kennis met dat alles eenuitdrukking is van overvloed, om je heen en je eigen gedachten.Kom eenvoudig los van niet-ware overtuigen en verschuif naar ware overtuiging. Ontdek hoe het volgen van het broodkruimelspoor van jou hoogste enthousiasme jouw precies brengt waar je graag wil zijn, en hoe je een betere sensor wordt voor wat voor jou bedoeld is en voor niemand anders.

Maak kennis met het principe dat alles wat gebeurt al geaccepteerd id door het bestaat, anders zou het niet bestaan. Hoe pas je dit toe op de overtuigen, definities en verwachtingen die je met je mee draagt? Hoe kom je aan deze overtuigen definities en verwachtingen? Hoe verschuif je naar ware overtuigen? Her-defineer jezelf!


START  & DATA

Dag 1: ‘Alles is Overvloed’: za 7 juli of za 21 juli

Dag 2: ‘Het Broodkruimelspoor van Jouw Hoogste Enthousiasme’: zo 22 juli of za 11 aug.

Zelf-dag 1: ‘Wat is Zelf?’: vrijdag 20 juli of vrijdag 10 aug.

Dag 3: ‘Ware Acceptatie’ : 11 augustus of 1 september

Dag 4: ‘De Kunst van Het Toelaten’ 18 augustus of 2 september

Zelf-dag 2: ‘Jouw Onverwoestbare Zelf’ 17 augustus of 30 augustus


Zomerprijzen
4 dagen €400,-(ipv €500,-)  | 6 dagen €600,- ipv (€700,-) |
 €100,- per dag (ipv €130,-)


Hèlen Vink 12 juni 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ff rekenen.... *