Facebook Groep 2018

Bij deze een selectie van foto’s van Miksang beoefenaars, een inkijk in alle bijdragen in 2018. Iedere foto in dit album is een compositie van de vele foto’s uit de Facebook groep van Miksang deelnemers, waarin dagelijks frisse waarnemingen worden gepost.

Deze groep op Facebook is een extra mogelijkheid voor deelnemers die ten minste de 3,5-daagse workshop Zien Vanuit Je Hart voltooid hebben, om te kunnen delen, te genieten en te leren en de basis van de Miksang beoefening te begrijpen en integreren.

Deze besloten ‘Miksang Groep’ op Facebook is een online gemeenschap van zo’n 120 Miksang beoefenaars uit Nederland, België, Zwitserland, Luxemburg, Polen, UK, Portugal en Oostenrijk. Bedoeld als een veilige plek waar het mogelijk is iedere dag een Miksang foto te posten onder gelijkgestemden die dezelfde training hebben gedaan met dezelfde ontvangen instructies. En bedoeld om elkaar’s frisse waarnemingen te bekijken, gelukte of niet gelukte fotografisch equivalenten; de foto’s.

Iedere gelukte Miksang foto is een uitdrukking van waardering voor het buitengewone van het gewone in de alledaagse omgeving.
Iedere gelukte Miksang foto is een reflectie van de ervaring van een open hart, wakkere ogen en heldere geest op één lijn.
Iedere niet-gelukte Miksang foto is een mogelijkheid om dieper naar binnen te gaan, voorbij de discursieve redenerende geest, en biedt de mogelijkheid om mentale obstakels op te lossen.
Iedere gelukte Miksang foto is een uitdrukking van de viering van het leven is – Zoals Het Is.
Iedere gelukte Miksang foto voelt fris, direct.
Iedere gelukte Miksang foto is een spiegel voor zelf en anderen; de spiegeling van geraakt worden door zomaar iets uit de alledaagse omgeving.
Iedere Miksang foto van ieder is een uitdrukking van fundamentele liefde en licht.

Hieronder een selectie en compositie van de geposte foto’s.

Met dank aan: Remy(Mindful Fotografie), Jenny(Contemplative Photography), Richard(Contemplative Photography), Laurina, Bram(op Instagram), Karin, Wil, Yvonne, Dieter, Anjali, Dirk, Antoni, Annelies, Marga, Renée, Jittie, Wieke, Ruth, Joke, Thomas, Ciska, Jeannet, Irene, Ieke, Henk, Urs, Jeannette, Marij, Frank en Jola.

Moge al deze waarnemingen in de vorm van succesvolle Miksang foto’s bijdragen aan de schoonheid in de wereld.
Moge dit vele ogen openen en vele harten raken.
Moge dit bijdragen aan de waardering voor de schoonheid van het alledaagse – de waardering van de heilige wereld.

This post is also available in: Engels Spaans