De magie van alledaagse schoonheid

Alledaagse schoonheid – een selectie Miksang foto’s in een korte film op Vimeo

Momenten van geraaktheid, lichtheid en vreugdevol iets zomaar zien. Momenten van alledaagse magie, geraakt worden door het bijzondere van het gewone in mijn dagelijks leven. Gepresenteerd in een korte film met begeleidende tekst. Vanuit mijn bron van inspiratie ter inspiratie!

Op mijn Vimeo-kanaal heb ik onderstaand filmpje gezet.

(is het filmpje niet te zien via onderstaande link klik hier>>)

Duur van het filmpje: 8.46 min.

Meer filmpjes

Sfeervolle filmpjes over ontmoeting met de rijkdom van visuele schoonheid – met Miksang foto’s en Miksang Minuut filmpjes op mijn kanaal op Vimeo: ‘Miksang Helen’. Klik hier >>Niet te zien op Vimeo? Kijk ook op YouTube, met tekst in het Engels: