Persoonlijke ontwikkeling

Know Thyself 

Het oeroude begrip ‘Know Thyself’ is de essentie van alle spiritualiteit, een pad van realisatie en een training met gereedschappen en oefeningen.


Ontdek jouw unieke levensroute!

In de trainingsweekenden Pad van Creatie en de Zelf-dagen ontvang je een handleiding voor mens-zijn, ‘jezelf’ en ‘jezelf zijn’ en ‘zijn-in-actie’.

Met oefeningen en gereedschappen en creatieve expressie voor het integreren van bewuste-creatie-in-actie, liefdevolheid, zachtmoedigheid en onbevreesdheid vanuit jouw ware zelf. Vrij & vreugdevol & geïnspireerd!

Centraal in deze weekenden staat ‘verschuiving’. We verschuiving onze perspectieven en overtuigingen. En uiteindelijk verschuiven we ons zelf naar het ware en enige krachtpunt van onze bewuste creatie: het krachtpunt van NU.

 • Verschuif naar overvloed – ruim de blokkades van negatieve overvloed op
 • Verschuif van reactiviteit naar responsiviteit.
 • Verschuif jouw aandacht van omstandigheden naar jouw staat van geest.
 • Verschuif van negatieve synchroniciteit naar positieve synchroniciteit.
 • Verschuif van plakkerige gewoontes naar vrije en ongebonden expressie.
 • Verschuif van belemmerde overtuigingen naar het opvolgen vanuit jouw behoefte.
 • Verschuif van schijnbare controle naar ware controle over welke richting jij gaat.

Ga meteen naar:

Pad van Creatie I – Alles Is Overvloed >

Pad van Creatie II – Ware Acceptatie & de Kunst van het Toelaten >

Zelf-dagen; Wat is ‘Zelf’? >

Index: 5 Universele Wetten van Creatie,

Of lees verder hieronder:


Persoonlijke ontwikkeling 

Pad van Creatie  is een reeks trainingsweekenden voor de persoonlijke ontwikkeling met de introductie van leading-edge perspectieven ter bekrachtiging voor jouw unieke levensroute hier op aarde.

Ieder weekend is opgezet ter inspiratie voor jezelf en voor zelfbekrachtiging vanuit de wetmatigheid van universele wetten, levensformules en de Wet van Aantrekking en veel meer oefeningen en affirmaties.

De richting hier is het kiezen van jouw beste leven en naar het begrip omdraaien dat het leven altijd een uitdrukking is van jouw zelf. In deze trainingen is de rode draad de beste versie van jouw ‘zelf’ te manifesteren. Dit begint bij jouw ‘Zelf’ – hoe jij jouw hele zelf kan uitpakken en vreugdevol en moeiteloos manifesteert. Niet door hard te werken, maar met plezier te werken. Niet om van jezelf af te komen, maar om te ontspannen en bij te draaien naar de zelf welke nog ligt te slapen. We worden wakker!


Know Thyself

De aforismen Know Thyself is te vinden in de de Griekse en Egypteisech oudheid “Ken uzelf, en ken de ander”

Het pad is het doel

Je bent altijd op jouw pad. Je kan nooit van je pad af zijn, want jij bent jouw pad.


Leer weer naar jezelf luisteren!

Ontdek hoe jouw hele zelf altijd al de beste route weet; onze fysieke zijn is ervoor om de ingevingen, signalen, resonanties die we de hele tijd ontvangen op te merken, en vervolgens te interpreteren vrij van niet-ware overtuigingen. Zodat we de meest leuke route van ons leven bewandelen en nieuwe ervaringen ervaren om te groeien en helderheid te krijgen over wie en wat we zijn.


Wat is Zelf?

Ons hele zelf bestaat uit onze fysieke zelf en niet-fysieke zelf.

Fysiek Zelf: ons lichaam, hersenen, en vaardigheden

Niet-fysieke Zelf: onze hogere geest en ons hogere zelf

Verhouding van ons zelf: 99,999% niet-fysiek | 0,001 % fysiek


Waarom is ZELF belangrijk?

Als je werkelijk weet hoe ‘Zelf’ onvoorwaardelijk van jou houdt, je altijd ondersteunt weet je dat je nooit alleen bent en dat je altijd jouw Alwetende Zelf hebt, om op terug te vallen in uitdagende omstandigheden. Dit is jouw werkelijk basis.


Een verschuiving 

In Pad van Creatie onderzoeken we stapsgewijs met hulp van vooruitstrevende perspectieven en hernieuwde begripsvorming onze diepste herinneringen; wat we inherent al weten. Zo verschuiven we van oppervlakkige herinneringen, uit het perspectief van een lineair leven, naar de meest vreugdevolle versie van herinneringen, vanuit het perspectief van alle facettn van dit ene leven, het niet-lineaire leven!


Leer vertrouwen wat jou werkelijk vreugde brengt & bekrachtig jezelf, in ieder moment met iedere gedachte. Bouw een nieuw momentum, waarin jouw leven reflecteert wat jij denkt en hoe je handelt vanuit leading-edge perspectieve.


Ontvang handvatten hoe je je aandacht verschuift naar betervoelende gedachten als jouw eigen denken en omstandigheden emoties en gevoelens in jou oproepen die lastig en zwaar voelen. Begrijp wanneer en hoe je omarmt waar je van ‘afwilt’ – waar we van afwillen is precies waarin de grootste cadeaus voor onszelf liggen! Onderdrukking van emoties boemerangt altijd terug, en teveel naar buiten gaan vanuit reactiviteit zuigt je leeg. Ervaar jouw innerlijke verbinding in alle situaties. We zijn al verbonden, we vergeten dit al te vaak!


Speel met deze hernieuwde formules en wetmatigheden en pas deze toe op jouw unieke leven om het beste uit jezelf te halen – altijd vanuit vreugde. Oefen met gelijkgestemden die dezelfde nieuwsgierigheid naar ‘meer van jezelf’ delen!


Overtuigingen

 • Ware overtuigingen – altijd waar, op ieder moment en voor iedereen
 • Niet-ware overtuigingen – zijn gedachten die we heel vaak herhalen en waarin we geloven dat het waar is. deze zijn niet van onszelf, maar onderweg opgepikt van ouders, leraren, trainers en van wie dan ook.

Overtuigingen omzetten van niet-waar naar waar.
Hoe weet je welke overtuiging waar is?

 • Een ware overtuiging voelt goed, vreugdevol, licht en vervullend.
 • Een niet-ware overtuiging voelt nauw, beklemmend en gaat gepaard met angst en een overlevingstrategie vanuit ego om de overtuiging in stand te houden.

Weerstand en flow

Alles waar we tegenaan botsen is onze eigen weerstand gespiegeld. Onze directe omgeving en de mensen en hun gedrag om ons heen spiegelen onszelf. Hoe lees je dit? En hoe interpreteer je dit? Eerst: kom uit de weerstand en in de flow. Weerstand kan je herkennen en FLOW kan je trainen. Niet door hard te werken, maar door te ontspannen in wat ons innerlijke zelf al weet, wat ons niet-fysieke zelf al weet. We studeren, oefenen  en ontspannen 🙂


MINDSET
Hoe krachtig is een mindset? Hoe krachtig is jouw denken? Hoe denken we, hoe ervaren we, hoe interpreteren we wat we denken?

We beginnen bij de basis; de basis van mens-zijn en hoe natuurkundige wetten niet buiten onszelf, maar in allereerst in onszelf van toepassing zijn.


Trainingsweekenden

In de KNOW THYSELF trainingsweekenden Pad van Creatie 1 t/m 5 en de Zelf-dagen onderzoeken we ons ZELF, ANDER én de WERELD – vanuit het perspectief van onszelf. Het enige perspectief die ieder heeft.


Met de 5 Universele Wetten van Creatie, De wet van Aantrekking welke creatie in actie is en waarin we kunnen spelen, oefenen en omdraaien. Met ook de formule van jouw hoogste enthousiasme opvolgen, het geleidingssysteem voor emoties, waar emoties echt voor bedoeld zijn als jouw ware navigatiesysteem, affirmaties, omdraaischrijfoefeningen en creatieve expressie.


GUN JEZELF Jouw Hele Zelf
Gun jezelf deze handleiding, leer jezelf ‘lezen’, wordt een ontvanger voor de signalen van jezelf en verschuif naar uitgelijndheid-in-actie met zachtmoedigheid,vrijmoedig, moedig, onbevreesd met liefdevolle vriendelijkheid en een open hart.


Deze trainingsweekenden en -dagen zijn stapsgewijs opgebouwd waarin tussentijds voldoende ruimte voor integratie zit. In deze tijd oefen je in jouw dagelijkse leven om de creator te worden die je al bent. Ontdek al spelenderwijs hoe het wel en niet werkt voor jou! Dit is leuk en uitdagend, bedoeld om de vernieuwde en vernieuwende perspectieven de voldoening binnen te laten komen als jij de verbeterde versie van jezelf ervaart en resultaten voelt en dit terug gereflecteerd krijgt uit jouw directe omgeving.


JIJ manifesteert altijd al, in het hier en nu. Je kan niet niet manifesteren.

Ware kracht is de magie van ontwaakte opmerkzaamheid, vreugdevol opvolgen, moeiteloos toelaten & bewust manifesteren, in het NU.

Wordt de bewuste manifesteerder waar je altijd al naar verlangt! Eén gedachte, één sensatie, één handeling tegelijk.

Creëer het leven – alles is mogelijk!