Know Thyself

| Ken Jezelf  | Know ThySelf | 

Training voor persoonlijke ontwikkeling en zelf-meesterschap om jouw beste leven te leven.

  • Ontdek de kern van jouw zelf, jouw ware zelf.
  • Herinner jouw speelse aard!
  • Versterk jouw unieke de vaardigheden en wordt een gegronde volwassen zelf.
  • Een handleiding voor mens-zijn.

Gun jezelf meer van jouw ware zelf en herontdek wie en wat je werkelijk bent, en kom meer in jouw ware expressie en ware kracht.

Merk je dat je in kringetje loopt en heb je er genoeg van? Ben je nieuwsgierig naar hoe je met eenvoudige universele wetmatigheden kunt begrijpen zodat je begrijpt waarom en hoe de dingen om ons heen zich manifesteren zoals ze doen? Wil je graag weten hoe je zonder burn-out en oververmoeidheid door alles om je heen je manoeuvreert? Wil je beter begrijpen hoe je andere gedachten kan denken, om te her-ontdekken wat je al wist maar vergeten bent?

In deze tijd van hoge snelheid, op allerlei gebieden en voorstekende technologie is het belangrijker dan ooit jezelf te kennen. In tijden van stress en uitdagende situaties is de voornaamste bron waar je op terug kan vallen jouw zelf. Hoe goed kan je jouw zelf?

Gun je zelf de handleiding voor het mens-zijn, de eenvoudigste en snelste route naar jouw ware zelf. En pas de verschuivingen en inzichten toe in jouw unieke leven. Als je iets werkelijk begrijpt laat zich dit in jouw gedrag en handelingen zien.

  • Een binnenweg naar zelf-realisatie en bewuste manifestatie – leer de tijdloze basiswetten van het universum door en door kennen!
  • In 2 dagen maak je grondig kennis met jezelf over wie & wat ben je echt? Hoe en waarom werken universele wetten altijd? 
  • In 3 dagen leg je een stevige basis in jezelf; over wie & wat ben je echt? Ontdek de kracht van aandachtsverschuiving.
  • In 4 tot 6 dagen begint de acceleratie: je verschuift naar de veranderingen die jij werkelijk graag wilt.
  • Met de introductie van onder andere nieuwe perspectieven en tijdloze wetmatigheden, schrijfoefeningen, speelse oefeningen, zitmeditatie & affirmaties.

In 2 of 3 dagen verdiep je je in het lesmateriaal van Pad van Creatie 1 & een Zelf-dag. Met affirmaties herprogrammeer je jezelf naar beter-voelende gedachten. Met oefeningen ontdek je overtuigingen die niet meer werken, en laat je deze los en verschuif je naar ware overtuigingen. Met zitmeditatie ontdek je (of herontdek je) hoe stil zitten een poort kan zijn naar uitlijning, naar het herstellen van de verbinding met jouw innerlijke bron. Thuis oefen je verder en integreer je jouw nieuwe versie.

In 4 of 6 dagen ga je door het lesmateriaal heen van Pad van Creatie I & II.

De nadruk ligt op stapsgewijs, praktisch en speels!

Maak kennis met dat alles eenuitdrukking is van overvloed, om je heen en je eigen gedachten. Kom met hernieuwde inzichten los van niet-ware overtuigen en verschuif naar ware overtuigingen. Ontdek hoe het volgen van het broodkruimelspoor van jouw hoogste enthousiasme jou precies brengt naar waar je graag wil zijn. Word een betere sensor, en luister naar wat voor jou bedoeld is, en voor niemand anders.

Maak kennis met het principe dat alles wat gebeurt al geaccepteerd id door het bestaat, anders zou het niet bestaan. Hoe pas je dit toe op de overtuigen, definities en verwachtingen die je met je mee draagt? Hoe kom je aan deze overtuigen definities en verwachtingen? Hoe verschuif je naar ware overtuigen? Her-defineer jezelf!


START  & DATA

Pad van Creatie 1

Dag 1: ‘Alles is Overvloed’: zaterdag 1 september (volgende datum wordt aangekondigd

Dag 2: ‘Het Broodkruimelspoor van Jouw Hoogste Enthousiasme’: zondag 2 september

Zelf-dag 1: ‘Wat is Zelf?’: vrijdag 31 augustus

 

Pad van Creatie 2 Ware Acceptatie & De Kunst van Het Toelaten

Dag 1: ‘Ware Acceptatie’: zaterdag 3 november

Dag 2: ‘De Kunst van Het Toelaten’: zondag 4 november

Zelf-dag 2, op de vrijdag ervoor: ‘Jouw Onverwoestbare Zelf’: vrijdag 2 november


Deelnameprijs:

Pad van Creatie 1: €260,- ( 2 dagen + reader & oefeningen)

Zelfdag & Pad van Creatie: €350,- (3 dagen + reader & oefeningen)


Hèlen Vink 22 juli 2018